2012. március 31., szombat

Ma született bébinek

 Tegnap este még azzal a nyugalommal pingáltam ezt a kis meglepetést leendő unokahugimnak, hogy a hétvégét még pocaklakóként tölti el, aztán jött a hidegfront és úgy döntött kijön közénk eme szép és izgalmas világba. Apukájának is haza kellett sietnie a méhésztanfolyamról, de időben beért a kórházba.

 A méhésztanfolyam említése folytán már érthető is, hogy miért méhecskét festettem a kis ruhácskára. Az ötlet még onnan jött, hogy amikor tesóméknál látogatóban voltam pár hete, akkor éppen cukiságokat nézegettünk az interneten, amivel majd lehet a gyerekszobát és gyermekholmikat díszíteni. Hugim férje leendő foglalkozási ártalomként dagi méhecskéket kezdett keresni a google-lal és ez bizonyult a kedvencnek, amit meg is jegyeztem magamnak, hogy eme ruhácska cuki dísze legyen.


 Unokahugimat ma még nem lehetett élőben megnézni, de ami késik nem múlik és szerencsére ő is és húgom, az anyukája is nagyon jól vannak. :)


 Ezúton is kívánom, hogy csak egészségben és boldogságban legyen részük egész életükben! :)











( Kocsó Viktórira - Kocso Vik - Kocso Viktoria - Budapest) ( Kocsó Viktórira - Kocso Vik - Kocso Viktoria - Budapest) ( Kocsó Viktórira - Kocso Vik - Kocso Viktoria - Budapest)