2012. március 31., szombat

Ma született bébinek

 Tegnap este még azzal a nyugalommal pingáltam ezt a kis meglepetést leendő unokahugimnak, hogy a hétvégét még pocaklakóként tölti el, aztán jött a hidegfront és úgy döntött kijön közénk eme szép és izgalmas világba. Apukájának is haza kellett sietnie a méhésztanfolyamról, de időben beért a kórházba.

 A méhésztanfolyam említése folytán már érthető is, hogy miért méhecskét festettem a kis ruhácskára. Az ötlet még onnan jött, hogy amikor tesóméknál látogatóban voltam pár hete, akkor éppen cukiságokat nézegettünk az interneten, amivel majd lehet a gyerekszobát és gyermekholmikat díszíteni. Hugim férje leendő foglalkozási ártalomként dagi méhecskéket kezdett keresni a google-lal és ez bizonyult a kedvencnek, amit meg is jegyeztem magamnak, hogy eme ruhácska cuki dísze legyen.


 Unokahugimat ma még nem lehetett élőben megnézni, de ami késik nem múlik és szerencsére ő is és húgom, az anyukája is nagyon jól vannak. :)


 Ezúton is kívánom, hogy csak egészségben és boldogságban legyen részük egész életükben! :)











( Kocsó Viktórira - Kocso Vik - Kocso Viktoria - Budapest) ( Kocsó Viktórira - Kocso Vik - Kocso Viktoria - Budapest) ( Kocsó Viktórira - Kocso Vik - Kocso Viktoria - Budapest)

2 megjegyzés:

  1. Naaaaaagyon gratulálooook, kedves Nagynéni! :-) Sok örömöt, boldogságot, egészséget kívánok az új Földlakónak! Ugye, lesz kép is????
    Ancsi

    VálaszTörlés
  2. Look at the way my partner Wesley Virgin's adventure launches in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

    You see, Wesley was in the military-and soon after leaving-he discovered hidden, "SELF MIND CONTROL" secrets that the government and others used to get anything they want.

    These are the exact same tactics tons of famous people (notably those who "became famous out of nowhere") and top business people used to become rich and successful.

    You probably know that you utilize only 10% of your brain.

    That's mostly because the majority of your brainpower is UNTAPPED.

    Perhaps that conversation has even occurred INSIDE OF YOUR very own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain 7 years ago, while riding an unregistered, beat-up bucket of a car with a suspended driver's license and $3.20 in his bank account.

    "I'm so frustrated with going through life payroll to payroll! When will I become successful?"

    You took part in those thoughts, am I right?

    Your own success story is waiting to be written. All you have to do is in YOURSELF.

    Watch Wesley Virgin's Video Now!

    VálaszTörlés